Doeschate, Barbara ten

  • Managing consultant
  • Interim-management en search gaan over een goede fit tussen organisatie en mens(en).

    Mijn persoonlijke meerwaarde hierbij ligt in mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse in persoonlijke drijfveren van mensen. Ik ben in staat een snelle analyse te maken van relevante vraagstukken waarvoor organisaties behoefte hebben aan nieuwe mensen, en doorgrond in korte termijn de kern waar het echt om draait. Dat maakt mij een goede gesprekspartner met belangstelling voor het werkveld; opdrachtgevers en kandidaten geven mij terug dat ik goed in staat ben problemen vanuit verschillende invalshoeken te beoordelen, en me in te leven in anderen.

    Ik ga serieus en grondig te werk, zonder dat dit ten koste gaat van de voortvarendheid en het tempo; snelheid is wat ons werk typeert.

    Ik herken mij in het brede profiel van Berenschot en ben trots op de enorme expertise en fantastische netwerken van 350 collega's waar ik als adviseur Interim Management en Search op terug kan vallen. Die versterken mij in mijn eigen rol als adviseur en zorgen ervoor dat ik opdrachtgevers en kandidaten nog meer kwaliteit kan leveren.

  • Gedegen werving- en selectieprocedures, waarbij ik out of the box denk, de belangen van zowel kandidaten als opdrachtgevers in het oog houd, en voor resultaat ga.