Vries, Daisy de

  • Consultant
  • Als u werkzaam bent in de sociale zekerheid weet u dat er op dit gebied ontzettend veel gaande is. Gemeenten, sociale diensten en andere organisaties werken intensief samen om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar werk of een andere vorm van participatie, met ondersteuning waar nodig. Organisaties lopen hierbij tegen diverse vraagstukken aan op het gebied van financieel management, beleids- en organisatieontwikkeling en samenwerkingprocessen.

    Als consultant en econome kan ik u bij dit soort vraagstukken helpen. Ik houd mij bijvoorbeeld bezig met onderzoek naar het financieringsmodel voor de bijstand, waar ik gemeenten en sociale diensten ondersteun bij het verkrijgen van grip op hun bijstandsuitgaven. Maar ik verdiep mij ook graag in het verhaal achter de cijfers. Als gedragseconome vind ik het een uitdaging om een complex en soms technisch verhaal te vertalen in een duidelijk advies, waarmee ik bij kan dragen aan concrete verandering binnen organisaties.

    Verder typeren mijn inhoudelijke betrokkenheid, open houding en analytische blik mij als persoon en als adviseur. Benieuwd wat ons team voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Ik kom graag met u in contact.

  • Bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen zijn of haar talent kan benutten