Verboom, Ellen

 • Consultant
 • Bij Berenschot beschikken we over een deskundig team specialisten van (organisatie)psychologen, HR managers en bedrijfskundigen die ruime ervaring hebben met strategische en beleidsmatige HR-vraagstukken. We ondersteunen organisaties op zowel de ‘harde kant’ van HR (zoals HR strategie, HR analytics en strategische personeelsplanning) als de ‘zachte kant’ (bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling en competentiemanagement).

  Als adviseur HR Strategie en Beleid kan ik u helpen met trajecten voor de optimale inrichting van HR en de effectieve ontwikkeling / inzet van human capital binnen uw organisatie. Mijn doel is een verbinding tussen mens en organisatie te zijn, door het menselijke aspect in beeld te houden en tegelijkertijd het optimale uit een organisatie te halen. In projecten zorg ik graag voor structuur, enthousiasme, ideeën en een goede samenwerking.  In mijn werkzaamheden vind ik resultaatgerichtheid, flexibiliteit en co-creatie van groot belang.

  Waarom?

  Resultaatgerichtheid, omdat een externe adviseur wordt ingehuurd om kennis en kunde om te zetten in resultaat voor uw organisatie. Tastbaar resultaat, maar duurzaam ingericht.

  Flexibiliteit, omdat een veelheid aan vraagstukken, mensen, organisaties, en omgevingen flexibiliteit vereist. Flexibiliteit in aanpak, methode, en gedrag.

  Co-creatie, omdat het resultaat van een opdracht niet duurzaam is als het niet in optimale samenwerking met u is uitgevoerd.

  Samen met u wil ik het beste uit uw mensen halen, zodat uw organisatie optimaal presteert. Bij deze nodig ik u van harte uit om vrijblijvend een afspraak in te plannen, of uw contactgegevens achter te laten zodat ik u kan bereiken.

 • Mens en organisatie verbinden, door expertise, enthousiasme en samenwerking!