Los, Jeanine

  • Junior consultant
  • Als consultant bij Berenschot houd ik mij hoofdzakelijk bezig met vraagstukken op het snijvlak van de zorgsector en het sociaal domein. Mijn interesse ligt voornamelijk in de eerstelijnszorg, waar momenteel vele uitdagingen op het gebied van samenwerking en organisatie van zorg liggen.  Ik krijg energie van deze complexe uitdagingen waar ik de diepte in kan gaan en met meerdere partijen kan samenwerken.

    Door een achtergrond in gezondheidseconomie ben ik  in staat vraagstukken in de zorg vanuit meerdere invalshoeken te belichten en kwantitatief te onderbouwen. Naast mijn onderzoeksvaardigheden breng ik brede kennis over de zorgsector mee, onder meer door mijn werkzaamheden voor een huisartsenzorggroep en ouderenzorgorganisatie. Mijn toegevoegde waarde in opdrachten is mijn analytische blik en organisatietalent, waarbij ik altijd het beste resultaat voor ogen heb.

    Bent u als bestuurder of zorgprofessional werkzaam in de zorg en staat u voor de uitdaging om de zorg (nog) beter te maken? Ik denk graag met u mee om deze veranderingen te realiseren.