Schipper, Moniek

 • Managing consultant
 • Staat u als manager of HR-professional voor de uitdaging om de juiste kandidaat te selecteren voor een functie? Wilt u meer zicht krijgen op het ontwikkelpotentieel van uw medewerker(s)? Ontvangt u graag concrete ontwikkeltips- en adviezen over uw medewerker(s)?

  Als assessmentpsycholoog kan ik u ondersteunen bij vraagstukken op het vlak van aanname, selectie, loopbaanbegeleiding en coaching. Ik kan u helpen om inzicht te verkrijgen in de kwaliteiten, aandachtspunten en ontwikkelmogelijkheden van uw medewerker(s). Tevens geef ik een helder beeld van de ontwikkelbaarheid en geef ik concrete ontwikkeltips.

  Inmiddels werk ik ruim 17 jaar op het vlak van assessment en ontwikkeling. Als psycholoog ben ik gespecialiseerd in het identificeren van talent, het beoordelen van het potentieel van mensen én het bevorderen van hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als projectmanager heb ik zeer ruim ervaring met het begeleiden van assessment-, ontwikkel- en reorganisatietrajecten bij organisatie binnen zowel de profit en nonprofit branche.

  Wat opdrachtgevers waarderen in mijn aanpak is mijn persoonlijke betrokkenheid bij de opdracht en mijn oprechte aandacht voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Ik investeer in het opbouwen van een relatie, welke zich kenmerkt door vertrouwen, openheid, zorgvuldigheid en duidelijkheid. Bij mij krijgt u geen wollige adviezen. U krijgt een helder, objectief en scherp oordeel ‘op maat’, vertaald naar een duidelijk, leesbaar en concreet rapport. Ik geef u concrete handvatten waarmee u de juiste mensen op de juiste plek krijgt en waarmee u medewerkers kan stimuleren in hun eigen persoonlijke ontwikkeling.

  Bent u benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Ik kom graag met u in contact!

  Ik nodig u van harte uit om rechtstreeks contact met mij op te nemen via:

  m.schipper@berenschot.nl of +31 (0) 6 51 756 033

 • Ik bied inzicht, geef richting en draag bij aan de verdere professionele groei van uw organisatie en de persoonlijke groei van uw medewerkers!