Presentatie tijdens PDMA seminar: Wat is Blockchain?

Op dinsdag 7 november organiseerde PDMA (Product Development and Management Association) een seminar over blockchain die plaatsvond bij Berenschot. Blockchain is een onderwerp waar veel bedrijven zich mee bezig houden, maar er zijn ook nog erg veel mensen die niet precies weten wat het is.

Op dinsdag 7 november organiseerde PDMA (Product Development and Management Association) een seminar over blockchain die plaatsvond bij Berenschot.

Blockchain is een onderwerp waar veel bedrijven zich mee bezig houden, maar er zijn ook nog erg veel mensen die niet precies weten wat het is. Gedurende deze middag werden de aanwezigen meegenomen in de wereld van blockchain en werden een aantal toepassingen onder de loep genomen. Ook de vraag ‘wat betekent blockchain eigenlijk voor jou?’ kwam uitgebreid aan bod.

Nanning de Jong presenteerde samen met Mark Hennesy (Philips), Tess Poot en Maureen Gribnau (Schiphol) en Tobias Disse (Kryha) over wat blockchain is en wat concrete toepassingen zijn in o.a. gezondheidszorg en logistiek.

Hieronder de presentatie van Nanning de Jong over de context en vier basisprincipes van Blockchain. Wat is blockchain? En wat kun je ermee?

De Product Development and Management Association - The Netherlands (PDMA.NL) is de toonaangevende vereniging op het gebied van diensten c.q. productontwikkeling en -management voor innovatieprofessionals in Nederland.