Lintmeijer, Niki

  • Managing consultant
  • De transitie naar een duurzame samenleving is wat mij betreft een van de grootste uitdagingen van deze eeuw. Een uitdaging waar ik mij - binnen en buiten Berenschot - graag voor inzet. Bij de projecten waar ik aan werk ga ik op zoek naar impact: hoe kunnen we zo effectief mogelijk bijdragen aan een duurzame transitie?

    Ik ben in 2013 afgestudeerd in Sustainable Development aan de business school HEC Paris. Met deze achtergrond combineer ik bedrijfskundige kennis met (internationale) duurzaamheidsvraagstukken. Voorheen was ik werkzaam bij The New Motion, een bedrijf dat laadinfstrasructuur voor elektrische auto's realiseert.

    Ik ga graag aan de slag met het oplossen van complexe vraagstukken. De energietransitie en duurzaamheidsthema's die 'in de verstarring' zitten zijn hiervan goede voorbeelden. Denk hierbij aan projecten in relatie tot systeemintegratie, maar ook aan het helpen van bedrijven of overheden bij het definiëren van duurzaamheidsambities en het maken van routekaarten om deze ambities te realiseren. Een combinatie van inhoud en proces staat daarin wat mij betreft centraal.

  • Zo effectief mogelijk bijdragen aan de duurzame transitie!