Musch, Renee

  • Senior consultant
  • Succesvolle organisaties hebben één ding gemeen: een solide en goede informatievoorziening.  Ik heb bij opdrachtgevers in het Onderwijs en het Openbaar Bestuur veel ervaring opgedaan in het afstemmen van de informatievoorziening op de  doelen, processen, en strategische doelstellingen van een organisatie. Als Informatiemanager, maar ook in de rol van Adviseur, Project- en/of Programmamanager.

    Het is mijn ambitie om organisaties te helpen bij de keuzes op het gebied van informatiemanagement, en hierbij de afstemming tussen werkplek concepten (zoals mobile devices), digitaal en/of zaakgericht te werken (digitaliseren van processen), managementinformatie (sturen aan de hand van KPI rapportages), het toepassen van data en informatie (big data), en informatiebeveiliging, niet uit het oog te verliezen.

  • Ik geef graag energie en ideeën aan mensen. Heerlijk om samen tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. Dat geeft ook weer energie en maakt een dag waardevol. Naast mijn werk is mijn passie wielrennen. Daar waar sportiviteit, natuur en rust mooi samen komen. Ik woon thuis met mijn partner, en 2 kinderen. Hannah (6) en Joris (4).