Scherrenburg, Rika van

  • Consultant
  • Als consultant Bedrijfsvoering & Benchmarking bij Berenschot houd ik mij hoofdzakelijk bezig met vraagstukken in de zorg. Ik werk graag aan opdrachten waarbij cijfers de basis vormen om organisaties verder te helpen. Zo ben ik bijvoorbeeld betrokken bij de benchmark ziekenhuizen en de benchmark in de langdurige zorg (GHZ/VVT/GGZ). Ook houd ik mij bezig met kostprijsberekeningen, bijvoorbeeld berekeningen van reële kostprijzen Wmo en Jeugdhulp voor gemeenten.

    Ik bied een frisse blik en ik ben sterk in het structureren van processen. Ik streef naar doelgericht advies met impact, een advies dat gezamenlijk met u tot stand is gekomen. Ik zal uw vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken belichten, om het probleem goed te doorgronden. Dat de klant daarbij centraal staat is vanzelfsprekend. Op persoonlijk vlak zou ik mijzelf omschrijven als gedreven, resultaatgericht en nauwkeurig.

    Mijn passie voor de zorg kan ik kwijt bij Berenschot, waar ik met inspirerende en gedreven collega’s werk aan complexe en multidisciplinaire vraagstukken.

    Heeft u vragen over bovenstaande of wilt u graag een keer kennismaken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

  • Alleen ga je sneller, samen kom je verder