Jeu, Rob de

  • Consultant
  • Rob de Jeu is per 1 februari 2018 gestart als consultant bij Berenschot. Hij heeft een masteropleiding sustainable energy technology aan de TU Delft voltooid. Voorafgaand hieraan studeerde hij zowel economie & bedrijfskunde als natuur- en sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam.

    Rob geniet van het maken van overzichten, het creëren van structuur en analyseert graag complexe situaties. Hij heeft een passie voor technologie die een positieve impact heeft op de samenleving, met name duurzame energie. Door zijn studies en werkervaring in het buitenland heeft hij ook een enorme fascinatie voor het Aziatische subcontinent India opgedaan.

    Rob richt zich op de diverse vraagstukken van de energietransitie. Deze zijn zowel technisch, financieel-economisch, beleidsmatig en maatschappelijk van aard. Op internationaal niveau kijkt hij naar energietoegang en verkent innovatieve businessmodellen, investeringsopties en is op de hoogte van de decentrale en rurale energiesector in Afrika, Azië en Latijns-Amerika inclusief de veelzijdige ontwikkelingsaspecten.

  • The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.