Heesbeen, Simon

  • Senior consultant
  • Bent u bestuurder, directeur of manager bij een organisatie in de langdurige zorg en wilt u de bedrijfsprestaties verbeteren?

    Als senior consultant bij Berenschot ben ik gespecialiseerd in vraagstukken rondom de bedrijfsvoering binnen en de samenwerking tussen (semi-)publieke organisaties. Mijn expertise is het optimaliseren van organisaties door (delen van) de bedrijfsvoering (processen, besturing en organisatie-inrichting) te verbeteren en/of te vernieuwen. Ik heb veel ervaring op het gebied van procesoptimalisatie (continu verbeteren), benchmarken, financiële en overhead value analyses en doelmatigheidsverbetering. Deze onderzoeken vinden veelal plaats binnen een politiek bestuurlijk gevoelige context.

    Ik vind het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de (complexe) opgaven waar (semi-)publieke organisaties voor staan (zoals het realiseren van bezuinigingen, uitvoering van reorganisaties, doorontwikkeling van de organisatie, het realiseren van langdurige samenwerking etc.). Ik werk graag in teamverband waarbij ik vrijheid en verantwoordelijkheid krijg om mijn werkzaamheden naar eigen inzicht te verrichten. Hierbij is het doel het beste resultaat te realiseren samen met collega’s en klanten in een gemoedelijke sfeer.

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  • Houd het simpel en doe het goed! Samen verbetering realiseren