Deelnemingen en joint ventures


Hieronder treft u bedrijven die behoren tot de Berenschot Groep

Berenschot Belgium N.V.

Berenschot Belgium N.V. is een onafhankelijk managementadviesbureau dat deel uitmaakt van de internationale Berenschot Groep en sinds 1962 actief is op de Belgische markt. Het kantoor is gevestigd in Brussel. Berenschot Belgium N.V. verricht consultancy-activiteiten op het gebied van human resources, beleid en strategie, organisatieontwikkeling, logistiek management en ICT. Berenschot Belgium N.V. werkt voor alle soorten ondernemingen en organisaties, profit en non-profit in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië.

Check de website van Berenschot Belgium voor meer informatie.

Frits Klutzow

Frits Klützow

Directeur

Berenschot International B.V.

Berenschot International B.V. is onderdeel van de Berenschot Groep en voert opdrachten uit in Afrika en in het Caribisch gebied voor opdrachtgevers in de private en de publieke sector. Berenschot International heeft vestigingen in Utrecht, Afrika en in het Caribisch gebied en beschikt daarnaast over een netwerk van geassocieerde partnerorganisaties en individuele, lokale consultants over de hele wereld. Berenschot International heeft een track record als het gaat om strategisch advies aan bedrijven die willen uitbreiden in nieuwe markten, de ontwikkeling en het beheer van publiek-private partnerschappen, het aanvragen van projecttoekenning in de opkomende markten en het beheer van fondsen en evaluatie/beleidsonderzoek.Berenschot International B.V.

Check de Engelstalige website voor meer informatie.

Luc Steenhorst

Luc Steenhorst

Directeur

Mazars Berenschot Joint Venture (Pty) Ltd

Mazars Berenschot Joint Venture (Pty) Ltd, een joint venture van Mazars en Berenschot Groep B.V., is gevestigd in Johannesburg (ZA) en is ook vertegenwoordigd in Utrecht (NL).
Vanuit deze joint venture ondersteunt Berenschot met name Nederlandse en Zuid-Afrikaanse bedrijven bij business development en projectontwikkeling in sub-Sahara Afrika. Mazars Berenschot is vooral actief in de sectoren water, energie, transport en gezondheidszorg en heeft een goed track record op het terrein van projectfinanciering in Afrika. Voor de publieke sector is Mazars Berenschot vooral actief in programma’s en beleidsevaluaties gericht op Afrika. In veel Afrikaanse landen beschikt de joint venture over eigen consultants of betrouwbare lokale samenwerkers.

Check de website van Mazars Berenschot voor meer informatie.

Board of directors
sanjay_ranchhoojee Anoop Ninan 160907 Portretfoto Theo Camps frank burgers
Sanjay Ranchhoojee Anoop Ninan Theo Camps Frank Burgers

NAO/USONA N.V.

NAO/USONA N.V. is verantwoordelijk voor een rechtmatig en doelmatig beheer van de gelden die donoren beschikbaar stellen aan Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba voor ontwikkelingsprojecten. Voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gaat het om projecten die passen binnen de vier reguliere programma's: Institutionele Versterking en Bestuurskracht, Onderwijs en Jongeren, Plan Veiligheid Nederlandse Antillen 2 en Sociaal Economisch Initiatief. Jaarlijks stelt Nederland hiervoor een bepaald bedrag beschikbaar. Daarnaast beheert NAO/USONA N.V. aparte aanvullende programma's zoals Heraanwending Havengelden Sint Maarten en Quick Wins.

Luc Steenhorst Hein Vloet

Luc Steenhorst

Directeur

Hein Vloet

Directeur

Intellerts B.V.

Intellerts B.V. is een joint venture tussen Berenschot Groep B.V. en Top View Data B.V. en richt zich op data gedreven bedrijfsstrategieën en transformatie. Als onderdeel van de dienstverlening leveren wij ook de nodige technologische oplossingen t.b.v. realisatie en implementatie van de data gedreven oplossingen. Intellerts B.V. is actief voor opdrachtgevers in de zorg, de financiële, agrifood-, energie- en watersector en het publieke domein. Daarbij richt de nieuwe entiteit zich op de Nederlandse en de Europese markt.

Check de website van Intellerts voor meer informatie.

Martin Hagoort

Martin Haagoort

Managing Director