Berenschot coaching partner Young Advisory Group


In 2010 werd de YoungAdvisoryGroup (YAG) opgericht en al snel wisten ze Berenschot als coaching partner aan zich te binden. Consultants van de YAG geven strategisch advies aan verschillende organisaties, van MKB tot multinationals.

Doordat de consultants tegelijkertijd ook student zijn, met uiteenlopende studies van bedrijfskunde en filosofie tot lucht- en ruimtevaart, zijn de klanten van de YAG verzekerd van een frisse en vernieuwende kijk op hun vraagstukken. Door scherpe analyses helpt de YAG hen bij het maken van gefundeerde strategische keuzes.

Berenschot is als coaching partner nauw betrokken bij de YAG. De studenten zijn enthousiast en slim maar hebben nog niet de ervaring en expertise die bij Berenschot wel aanwezig is. Daarom is de samenwerking met Berenschot voor de YAG van onschatbare waarde: Berenschot geeft trainingen en helpt met vraagstukken die er binnen de organisatie spelen. Ook is er voor YAG consultants de mogelijkheid om over lopende projecten te sparren.

Voor Berenschot is de YAG een mooie manier om met ambitieuze en getalenteerde studenten in contact te komen. Sinds kort helpt de YAG Berenschot ook met hun frisse kijk waarmee de wisselwerking compleet is.