Jaarbericht 2007


In 2007 is Berenschot verkozen tot beste adviesbureau van Nederland. Het meest waardevolle van die eerste plaats is het feit dat opdrachtgevers deze waardering hebben uitgesproken. Onze dank gaat uit naar alle relaties die in 2007 vertrouwen in ons hebben gesteld en ons deze mooie positie hebben laten behalen.

2007 was een moeilijk te duiden jaar, met onvoorspelbare maatschappelijke, politieke en economische bewegingen, zelfs op relatief korte termijn. Binnen die context hebben we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden gezocht om toegevoegde waarde te leveren in opdrachten. Dit door naar innovatie te streven over de gehele breedte van ons dienstenaanbod. Innovatie bestaat niet alleen uit de nieuwe methoden en modellen, maar ook uit kwaliteitsverhoging van degenen die hiermee werken, onze adviseurs. Onder andere via traineeopleidingen en de Berenschot Academie besteden we hieraan systematisch aandacht.

In 2008 bestaat Berenschot zeventig jaar. Kwaliteit en integriteit blijven sleutelwoorden in het waardenpalet van Berenschot. Wij willen een vertrouwde en betrouwbare dienstverlener zijn. Daarnaast hechten wij aan vernieuwing en creativiteit. U hoort van ons!