Berenschot alumni golf


Berenschot alumni golf/ Beste oud-Berenschot golfers,

Ook dit jaar zal er weer de mogelijkheid zijn de sportieve degens te kruisen en je talenten op de groene velden te laten schitteren.

Met alle opmerkingen van vorige jaar in het achterhoofd hebben wij gekozen voor een iets andere opzet van de dag. Wij hopen dat de nieuwe dagindeling iedereen zoveel mogelijk kans geeft een prettig rondje te lopen en, zeker niet onbelangrijk, om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Je kunt kiezen voor 9 holes, voor of na de lunch. En voor de ware golfers bestaat de keus voor 18 holes. Er wordt gespeeld in flights van 3 personen. Graag ook aangeven als je gebruik wilt maken van een buggy of handicart.

De baan: Golfbaan Het Rijk Van Nunspeet

Datum: maandag 13 juni 2016

Indeling

Tijd

Wat

9-30-10.20 start

9 holes voor de lunch

12.30-14.00

lunch

14.00-15.00

9 holes na de lunch

17.00-18.30

borrel

18.30

diner

Laat ons zo snel mogelijk, maar uiterlijk 20 april a.s., weten of je erbij bent en voor welke onderdelen.

Aanmelden kan bij Nicole Phoa (n.phoa@berenschot.nl). Graag ook aangeven voor welk onderdeel je je aanmeld en of je gebruik wilt maken van een buggy of handicart.

Zodra we weten hoeveel alumni gaan deelnemen kunnen we ook kijken of we ook enkele nog werkzame Berenschotters kunnen uitnodigen.

Wij hopen velen van jullie te mogen begroeten.


Kosten


Greenfee 9 holes 35,00 euro

Greenfee 18 holes 57,50 euro

Lunch 16,50 euro

Koffie, borrel en diner worden ook ter plaatse afgerekend.

Aanmelden


Aanmelden kan bij Nicole Phoa (n.phoa@berenschot.nl). Graag ook aangeven voor welk onderdeel je je aanmeld en of je gebruik wilt maken van een buggy of handicart.