Berenschot start big data consultancy


Berenschot Groep B.V. Topview data gaan samenwerken in Berenschot Intellerts, een nieuwe entiteit op het gebied van data science en consultancy. Vanuit dit samenwerkingsverband willen beide partners hun opdrachtgevers ondersteunen bij het doorvoeren van organisatorische transformaties middels artificial intelligent software oplossingen.

Het verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden data over de bedrijfsvoering kan essentiële strategische inzichten opleveren en zo de continuïteit van organisaties helpen waarborgen. Berenschot Intellerts combineert de wetenschappelijke en technologische expertise van Fobiss op het gebied van slimme systeemontwikkeling met de adviseurskwaliteiten en marktkennis van Berenschot. Doel is gezamenlijk proposities te ontwikkelen voor opdrachtgevers in de zorg, de financiële, agrifood-, energie- en watersector en het publieke domein. Daarbij richt de nieuwe entiteit zich op de Nederlandse en de Europese markt.

Per 1 november 2015 is de heer Martin Haagoort benoemd tot Managing Director van Intellerts B.V. Martin heeft een achtergrond in econometrie, data science en business transformatie. Hij heeft diverse leidinggevende functies op deze gebieden bij onder meer HP en Compaq vervuld.

500_btintellerts