Webinar: “Werkgeluk: bouwen aan productieve en gezonde organisaties”


De HR-experts van Berenschot bundelen de krachten met HEMA academie als het gaat om kennisdeling omtrent HR-gerelateerde onderwerpen door het aanbieden van een maandelijks webinar.

Elke tweede donderdag van de maand om 11:30 uur wordt een prominent HR-thema besproken door een van de experts.

Deze maand: Werkgeluk: bouwen aan productieve en gezonde organisatiesWebinar 10 december 2015 van 11:30 tot 12:00 uur.

In deze webinar leggen wij je uit waarom investeren in werkgeluk leidt tot een productieve en gezonde organisatie. Ook gaan we in op wat jij kunt doen om het werkgeluk in jouw organisatie te vergroten.

Sprekers:
Nora El Maanni en Anne Dijkman zijn als consultant bij Berenschot gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van ontwikkeling en hebben beide een achtergrond in bedrijfskunde en organisatiepsychologie.

Zij krijgen er energie van als zij het beste uit mensen, teams en organisaties naar boven kunnen halen. De afgelopen jaren hebben zij zich verdiept in bevlogenheid, appreciative inquiry, talentontwikkeling, werkgeluk en positieve psychologie. Deze inzichten passen zij toe in hun advieswerk.

Meer informatie
Voor informatie over deze webinars en/of aanmelding voor deelname kun je contact opnemen met Hans van der Spek (Berenschot) – of Helma van den Berg (HEMA academie).

500_kenniscentrumhrm-3


Externe links