Workshop functiewaardering


Wat maakt de ene functie ‘zwaarder’ dan de andere? Hoe komt een functiewaardering tot stand? Hoe ziet een goed functieprofiel er uit? Wat zijn trends en ontwikkelingen op het gebied van functiewaardering?

We geven het onmiddellijk toe: het onderwerp functiewaardering staat niet altijd op het ‘favorietenlijstje’ van HR. Een beetje stoffig en misschien zelfs ouderwets? En dat terwijl de gevolgen vaak aanzienlijk zijn. Functiewaardering bepaalt de onderlinge verhoudingen binnen de organisatie en de indeling van functies in de salarisstructuur. Het is daarmee geregeld een bron van discussie. Belangrijk dus, om in elk geval de basics van functiewaardering te begrijpen.

Wilt u uw kennis opfrissen? Heeft u het onderwerp functiewaardering nieuw in uw takenpakket? Staat vernieuwing van het functiehuis op de agenda voor 2015? Breng dan uw kennis op peil in deze praktische workshop, verzorgd door ervaren adviseurs op het gebied van functie- en beloningsvraagstukken.

Wat?

Deze onderwerpen komen aan de orde:

  • Ontwikkelingen en trends op het gebied van functiewaardering
  • Overview verschillende functiewaarderingssystemen
  • Belangrijkste zwaartebepalende elementen
  • Stakeholders en rollen
  • Communicatie van salarisschaalindelingen

Voor wie?

De workshop is op instapniveau en is daarom vooral bedoeld voor HR professionals (medewerkers, adviseurs, managers) die geen of beperkte ervaring hebben op het gebied van functiewaardering.

Investering?

De workshop is gratis voor (twee) deelnemers van organisaties die één van de Berenschot-systemen voor functiewaardering toepassen (USB, JPS(+), FNM). Overige deelnemers betalen €695,= excl. BTW.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.


Praktische informatie

Datum:
Donderdag 23 april 14.00 – 17.00
Locatie:
Berenschot, Europalaan 40 te Utrecht

Kosten:
De workshop is gratis voor (twee) deelnemers van organisaties die één van de Berenschot-systemen voor functiewaardering toepassen (USB, JPS(+), FNM). Overige deelnemers betalen €695,= excl. BTW.

Doelgroep:
HR professionals (medewerkers, adviseurs, managers) met geen of beperkte ervaring op het gebied van functiewaardering.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Peren_MR

De aanbieding

Tegen een relatief lage investering krijgt u snel en efficiënt inzicht in de toekomst van uw bedrijf. De volledige Masterclass wordt aangeboden voor € 1.900,- (exclusief btw). Wij bieden de losse modules aan voor € 450,- (exclusief btw) per module.