Inhousedag Berenschot ‘Informatiemanagement in de praktijk’


Wil jij kennismaken met het nummer 1 adviesbureau van Nederland? Heb je affiniteit met informatiemanagement en ben je daarnaast geïnteresseerd in organisatie- en bestuurlijke vraagstukken? Schrijf je dan in voor de inhousedag van de adviesgroep Informatiemanagement bij Berenschot.

Woensdag 1 juni organiseert Berenschot in samenwerking met S.S.R.-Rotterdam een inhousedag, specifiek toegelegd op het domein van Informatiemanagement. Deze middag is bedoeld om kennis te maken met het bedrijf, de mensen en de verschillende thema’s die spelen. Berenschot is daarvoor op zoek naar ambitieuze studenten aan het eind van hun studie of starters op de arbeidsmarkt met IT- affiniteit.

Wat doet Berenschot?

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd, dat al bijna 80 jaar klanten ondersteunt met inzichten voor de meest uiteenlopende en complexe organisatievraagstukken.

De adviesgroep Informatiemanagement opereert in verschillende markten, met een focus op Openbaar bestuur, Onderwijs en Zorg. Belangrijke thema’s die spelen bij klanten zijn de maatschappelijke waarde van ICT en informatie, inrichting van de IT-organisatie, IT-strategie, informatieveiligheid, digitalisering van de overheid en (big)datagedreven sturing.

Wat gaan we doen?

12:30 uur Inloop met koffie
13:00 uur Algemene kennismaking Berenschot
13:15 uur ‘Door de ogen van een trainee’
13:45 uur De adviesgroep Informatiemanagement
14:00 uur Toelichting case
14:30 uur Uitwerken case
16:00 uur Nabespreken en aansluitende borrel

Heb je interesse?

Dus, studeer je BIM, (technische) bestuurskunde, (bestuurskundige) informatica, informatiewetenschappen, een andere relevante studie, of ben je gewoon erg geïnteresseerd in vraagstukken omtrent informatiemanagement? Meld je dan aan door (uiterlijk 26 mei) jouw Cv te sturen naar hanneke.sturm@berenschot.nl. Mocht je vragen hebben over de inhousedag, neem dan contact op met Bart Keijzer via b.keijzer@berenschot.nl of telefonisch
via 030-2916408 (secretariaat).

Berenschot_Elsevier-shoot_03122015_016