Leergang Strategisch Management voor Welzijnsorganisaties – editie najaar 2015


Het sociale domein verandert, snel en ingrijpend. De decentralisaties vragen om vernieuwing van welzijnsorganisaties en tonen de noodzaak van het vaststellen én duidelijk maken van hun bestaansrecht. Dat is een complexe opgave; financieringsstromen zien er anders uit, verdienmodellen moeten worden vernieuwd, er komen andere partijen en nieuwe samenwerkingspartners in beeld en burgers raken door thema’s als participatie en zelfredzaamheid bij de zorg betrokken. Hoe kunt u als organisatie optimaal meebewegen in deze verandering? En hoe doen anderen dat eigenlijk?

Om deze vragen te beantwoorden, biedt Berenschot na twee succesvolle edities vanaf september 2015 opnieuw de Leergang Strategisch Management voor Welzijnsorganisaties (SMW) aan. Modulair opgebouwd en op maat gemaakt voor bestuurders, directeuren en managers in uw sector. De leergang bestaat uit vijf modules, waarbij in iedere module een strategisch thema voor welzijnsorganisaties wordt behandeld. Thema’s die aan bod komen zijn strategie, nieuwe business- en verdienmodellen, samenwerking en bedrijfsvoering (ken- en stuurgetallen als productiviteit en kostprijzen).

De modules worden als integrale leergang aangeboden, maar zijn ook los te volgen.

De volledige leergang wordt aangeboden voor € 1.400,-. Losse modules kosten € 350,-. Bij inschrijving voor de volledige leergang ontvangt u dus een korting van 20%.

U kunt zich tot maandag 31 augustus 2015 online aanmelden via het aanmeldformulier.

Zie voor meer informatie de PDF. (pdf, 484 kB)


Vertical-rectangle 240x400px
Wegwijzer_MR

Quote

“Ik ben erg te spreken over Berenschot’s werkwijze en aandacht voor mens en materie”. M. Groenendijk, directeur Exodus Utrecht

Aanmelden