Voucher voor een Boost van Berenschot


Volgens Nederlandse managers is Berenschot het beste adviesbureau van Nederland. Wij zijn trots op deze fantastische erkenning en willen dit graag vieren. Dit doen wij door bedrijven een voucher aan te bieden voor een Boost van Berenschot.

Wat is een Boost van Berenschot?

Een Boost van Berenschot betekent dat een adviesteam van Berenschot een middag bij u langs komt om te werken aan een lastig vraagstuk of strategische uitdaging van uw organisatie. Op basis van een telefonische intake stellen wij, passend bij uw vraag, het ideale team van drie adviseurs samen. Na vier uur werk, presenteren wij onze ideeën. Hiermee willen wij laten in de praktijk laten zien waarom wij verkozen zijn tot het beste adviesbureau van Nederland.

Voorbeeldvragen

Berenschot kenmerkt zich door veelzijdige deskundigheid verbonden binnen de organisatie. Om u een beeld te geven van mogelijke vraagstukken die tijdens de Boost van Berenschot opgepakt kunnen worden, treft u hieronder enkele voorbeelden aan. Voelt u zich echter vrij om andere strategische vraagstukken voor te leggen. Wij kunnen dan bekijken of wij de passende expertise in huis hebben.

 • Waarop en hoe kan ik mijn businessmodel innoveren?
 • Welke kansen liggen er voor onze producten in Afrika?
 • Hoe krijg ik sturing op mijn innovatieportefeuille?
 • Welke kansen biedt big data voor mijn bedrijf?
 • Hoe kan ik de inzetbaarheid van mijn mensen duurzaam vergroten?
 • Hoe communiceer ik mijn prestaties op het gebied van duurzaamheid?
 • Met welke partners kan ik het beste samenwerken voor productontwikkeling?

Wat vragen wij van u?

Voor de Berenschot Boost vragen wij geen investering in geld. Wij verwachten van u een concrete en actuele vraag waar u echt mee worstelt. Daarnaast hebben wij toegang nodig tot basisinformatie waar ons team mee kan werken. Wij investeren dus beiden in een goed en direct toepasbaar eindresultaat.

Hoe werkt het?

 • U neemt contact met ons op.
 • Tijdens een telefonische intake spreken wij uw vraag door.
 • Wij stellen het ideale team samen van drie adviseurs.
 • Het team komt bij u en werkt vier uur aan uw vraagstuk.
 • Aan het einde van de dag presenteren wij onze ideeën.

Voorwaarden

De vouchers zijn als persoonlijke gift aan bedrijven verstrekt. Dit betekent dat zij niet overdraagbaar zijn aan andere organisaties. Het aanbod is geldig tot eind 2016.


Zie ook

Berenschot door Nederlandse managers verkozen tot beste adviesbureau

Uit de 2015 editie van het jaarlijkse onderzoek naar adviesbureaus van MT 100 blijkt dat Berenschot twee keer op nummer één staat. Jaarlijks doet Management Team onderzoek naar de tevredenheid van Nederlandse managers over zakelijke dienstverleners en organisatieadviesbureaus.

Scores Berenschot

 1. Overall - beste organisatieadviesbureau van Nederland - Berenschot 1e positie
 2. HR – adviesbureau – Berenschot 1e positie
 3. Strategie adviesbureaus van Nederland – Berenschot 2e positie
 4. Interim Management bureaus van Nederland - Berenschot 4e positie