Tags

Presentatie TekkieWordenWeek


Er is geen arbeidsmarkt die krapper is dan die van de IT. Ondanks de coronacrisis blijft de vraag naar IT-professionals onveranderd hoog. In dit rapport vindt u de belangrijkste uitkomsten van de 21e Salary Survey van AG Connect en Berenschot. Zo blijkt dat IT-professionals de gevolgen van deze krappe arbeidsmarkt sterk voelen. Ze ervaren een hoge werkdruk en praktisch elke professional wordt benaderd door recruiters. En u leest waarvan de Nederlandse IT’er gelukkig wordt in zijn werk.

In een drukbezocht webinar tijdens de TekkieWordenWeek presenteerden Rian van Heur (AG Connect) en Hans van der Spek (Berenschot) de belangrijkste resultaten van de Salary Survey en lieten zij zien waarvan de Nederlandse IT’er gelukkig wordt in zijn werk. Ook werd de verbinding gelegd met de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Door het verzenden van dit formulier geeft u Berenschot toestemming om uw gegevens te verwerken. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring.