Aanmeldformulier boekpresentatie performance management in een agile werkomgeving


Veel organisaties geven aan dat zij af willen van het klassieke performance management dat bestaat uit jaarlijks het stellen van doelen, het vellen van een oordeel in de vorm van een score en daaraan gekoppelde beloningsconsequentie. Het kost veel tijd, levert veel frustratie en papierwerk op en past niet in een wendbare, agile werkomgeving. Maar wat is het alternatief?

Kilian Wawoe, Maud Schaapveld en Rutger Verbeet doken in de literatuur en vroegen meer dan 700 professionals en tientallen organisaties hoe het anders zou kunnen. In hun boek 'performance management in een agile werkomgeving' bieden ze na een grondige analyse een praktisch alternatief voor organisaties die af willen van de traditionele performance cyclus.

Op 27 januari 2020 vindt de officiële boekpresentatie plaats onder de naam 'beoordelinggesprexit': de dag dat we stoppen met het beoordelingesprek. Het wordt een congresmiddag over performance management in een agile werkomgeving. Onder leiding van dagvoorzitter Astrid Joosten geven onder andere Ben Tiggelaar en Erik Scherder hun visie op het verbeteren van prestaties. Daarnaast zullen een aantal organisaties die hun performance cyclus hebben herzien, ervaringen delen.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Door het verzenden van dit formulier geeft u Berenschot toestemming om uw gegevens te verwerken. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring.