Aanmeldformulier Online stagemarkt met inclusieve werkgevers


19 mei is de ontmoetingsmarkt voor studenten met een chronische ziekte / arbeidshandicap. Tussen 14.30 - 16.30 uur zijn er veel digitale ontmoetingen tussen jou en inclusieve werkgevers. Deze werkgevers zetten zich allemaal in ten behoeve van jongeren die net wat meer uitdaging hebben m.b.t. het instromen op stages en arbeid. We nodigen je uit om online deel te nemen via Microsoft-teams.

Bijvoorbeeld: het is soms lastig om te bepalen hoe je inzetbaar bent en hoeveel uren je deel zou kunnen nemen aan de stage of werk. Wat geef je nou precies wel aan bij een werkgever en wat niet? Hoe weet je wat je een werkgever kan vragen m.b.t. het rekening houden met je persoonlijke situatie?

We ontvangen graag een cv en een motivatie die jou beschrijft (hoeft niet arbeidsgerelateerd). Deze kun je als bijlage toevoegen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 12 mei 2020.

Bedrijven die deelnemen zijn: NS, PGGM, DNB, Vodafone, Rabobank, Solgu, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Rijkswaterstaat, ASR, Gemeente Utrecht en Berenschot.

plaatje Ingrid

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Kun je een top drie geven van werkgevers die je graag wilt spreken? We gaan proberen dat je tenminste 1 bedrijf van je voorkeur kan spreken.

Door het verzenden van dit formulier geeft u Berenschot toestemming om uw gegevens te verwerken. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring.