Aanmeldformulier Studiereis Japan: The Future of Work


Wat leuk dat u met ons mee gaat bouwen aan uw visie op de toekomst van werk. Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor de studiereis Japan: The Future of Work. U betaalt voor deze reis € 4.995,-, exclusief BTW. De eerste aanbetaling  van € 1.000,- volgt na inschrijving. Binnen twee weken ontvangt u deze factuur.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Factuurgegevens

Bevestiging *

Door het verzenden van dit formulier geeft u Berenschot toestemming om uw gegevens te verwerken. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring.

*Bij schriftelijke annulering van de betreffende studiereis binnen 6 maanden van vertrek, dient 75% van de reissom te worden voldaan. Bij schriftelijke annulering van de studiereis binnen 4 maanden van vertrek, bent u verplicht de gehele reissom te voldoen.

Indien de studiereis reeds aangevangen is en moet worden gestaakt in verband met overmacht die niet aan Berenschot, HAN University of Applied Sciences en/of de begeleiders kan worden verweten, dient de deelnemer de eigen (annulerings)verzekering aan te spreken. Het ontbreken van een verzekering betekent niet dat Berenschot of HAN University of Applied Sciences aansprakelijk zijn voor de schade.

De organisatoren behouden zich nadrukkelijk het recht voor om wijzigingen in het programma door te voeren.