Aanmeldformulier werktafel 'Samen kansen creëren voor versnelde inclusie'


Via dit formulier meld u zich aan voor de werktafel 'Samen kansen creëren voor versnelde inclusie' dat Berenschot in samenwerking met verschillende partners organiseert. Het evenement staat in het teken van het versnellen van de inclusie van jongeren met een ondersteuningsbehoefte op de arbeidsmarkt. Dit doen we door na te gaan:

  • Wat alle betrokken partijen doen en nog kunnen doen;
  • Waar samenwerking van toegevoegde waarde is;
  • Wat er nodig is om tot daadwerkelijke actie te komen.

Het evenement vindt plaats op 20 februari 2020 van 16.00 tot 20.00 uur op het kantoor van Berenschot. Er is plek voor 25 tot 30 personen waarbij het diner is inbegrepen.

Logo's

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens
Parkeergelegenheid nodig *

Voorwaarden

Ik ga akkoord met het eventuele gebruik van de foto's van dit evenement als online promotie *
Ik ga akkoord met eventuele no-show kosten* *

*Het organiseren van een evenement inclusief diner kost veel inzet. Afmelden kan tot uiterlijk 30 januari 2020. Afwezigheid kan resulteren in een "no-show"factuur van €150,-

Door het verzenden van dit formulier geeft u Berenschot toestemming om uw gegevens te verwerken. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring.