Aanmelden Symposium City Boost voor burgerinitiatieven - 9 mei


Samenwerking tussen gemeenten en actieve burgers: wat bindt en wat breekt? Op een andere manier samenwerken dan gemeenten en inwoners gewend zijn, is regelmatig nodig om tot goede oplossingen te komen voor de maatschappelijke opgaven van deze tijd. Daarom organiseren VSBfonds, Democratie in Actie en Berenschot dit symposium. Laat u inspireren door ervaringsdeskundigen, van onder andere de eerste City Boost, die u praktische tools aanreiken voor nieuwe werkwijzen om de kracht van burgerinitiatieven te verzilveren.

Het symposium vindt plaats op 9 mei a.s. van 13.30 – 17.00 uur in het stadhuis van Lelystad. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Wilt u het symposium bijwonen? Via onderstaand formulier kunt u een plaats reserveren.

Bent u van plan om collega's of relaties mee te nemen naar het symposium? Vermeld dan de namen en e-mailadressen in het opmerkingenveld.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Door het verzenden van dit formulier geeft u Berenschot toestemming om uw gegevens te verwerken. Wij verkopen uw persoonsgegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring.


VSBfonds

democratie-in-actie-logo

Berenschot