Cybersecurity


De huidige maatschappij digitaliseert steeds verder. Naast gemak brengt dat ook allerlei risico’s en nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee voor bedrijven en overheden. Wilt u voldoen aan de nieuwste richtlijnen en informatieveiligheid- en privacywetgeving? Vraagt u zich af hoe veilig uw organisatie echt is? En hoe u zich kunt voorbereiden op een mogelijk datalek, cyberaanval of systeemuitval? In samenwerking met Fox-IT en KPN, dé twee Nederlandse marktleiders op het gebied van cybersecurity, biedt Berenschot u ondersteuning op elk gebied. Dit doen we aan de hand van de integrale aanpak van de Cybersecurity Cyclus, waarbij u de weerbaarheid van uw organisatie(veiligheid) verder leert te verbeteren.

Klik op onderstaande figuur voor een toelichting op de vier stappen binnen de Cybersecurity Cyclus: Cyber Crisis Response, Cyber Lessons Learned, Cyber Prevention en Cyber Crisis Management.

Cybersecurity cyclus Incidentevaluaties Informatieveiligheid & privacy Cyber Crisis Management Cyber Crisis Response

Meer weten?

Benieuwd hoe de Cybersecurity Cyclus de digitale veiligheid binnen uw organisatie kan vergroten? Neem dan contact op met Martin Slot.