Een match met Berenschot?


nb-header

Leuk dat je onlangs hebt onderzocht of Berenschot bij jou als persoon past. Wij hopen dat je ook meteen een beter beeld hebt gekregen van het werken bij Berenschot en dat je nog enthousiaster bent geworden. Daarom sturen wij jou onderstaande berichten waarin je misschien bent geïnteresseerd. Mocht je daarnaast nog feedback hebben op de tool mail dan naar m.bus@berenschot.nl.

Inhousedag 2017

Inhousedag 2017

Beschik jij over mensenkennis en inzicht in organisaties? En vind je het leuk om samen met anderen organisaties te adviseren en hen zo nog beter te laten presteren? Dan is het adviesvak wellicht iets voor jou! Kom kennismaken met onze adviseurs tijdens de Berenschot inhousedag op 31 mei en ontdek of jij en Berenschot bij elkaar passen.

Trainee worden bij Berenschot, iets voor jou?

Berenschot_Elsevier-shoot_03122015_016

Zie jij een toekomst als adviseur wel zitten? Grijp je kans, solliciteer op één van de vacatures en leer het vak van enthousiaste professionals.

Stagiair(e) Zorg

Stagiair(e) Zorg

Berenschot zoekt per direct een getalenteerde wo-bachelor- of -masterstudent die ervaring wil opdoen als beleidsonderzoeker in de zorgsector. Heb jij bewezen affiniteit met statistische analyses (SPSS) en wil jij je eigen vaardigheden verbeteren? Dan is deze stage iets voor jou!

Stagiair(e) Energie en duurzaamheid

Stagiair Energie en duurzaamheid

Berenschot zoekt een stagiair energie en duurzaamheid. Ben jij bezig of bijna klaar met je master en lijkt het je wat om de energietransitie in Nederland te versnellen? Denk je graag buiten de bestaande kaders? En ben je ambitieus, analytisch en resultaatgericht? Dan is deze stage misschien iets voor jou!

Magnet.me

Magnet.me

Ben jij al bekend met Magnet.me? Meld je aan en maak verbinding met Berenschot. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste evenementen en vacatures.

Email_handtekening_lijn

Volg Berenschot op:

Email_handtekening_icoontje-linkedin Email_handtekening_icoontje-twitter Email_handtekening_icoontje-facebook Email_handtekening_icoontje-youtube Email_handtekening_icoontje-slideshare

Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Postbus 8039, 3503 RA Utrecht
Berenschot Groep B.V., KvK-nummer: 30155100

Berenschot is door Nederlandse managers (MT100 onderzoek 2015) verkozen tot beste organisatieadviesbureau van Nederland.

Wil je dit soort berichten van Berenschot niet meer ontvangen? Stuur dan een berichtje naar webmaster@berenschot.nl.