Berenschot Nieuwsbrief 13-10


nb-header

Nationaal Trainee Event 2017: Leadership For Impact

nationaal-trainee-event

Op 10 november 2017 vindt het Nationaal Trainee Event plaats onder het thema “The Next Economy”.  Dit thema is gericht op de uitdagingen die nodig zijn om een toekomstbestendige economie te creëren. Welke vaardigheden heb je nodig om deze uitdagingen aan te gaan? En welke vorm van leiderschap vraag dit van jou en jouw organisatie? Op deze dag volg je leuke workshops, werk je aan interessante cases en heb je volop de mogelijkheid om te netwerken.

Vacature: Stagiair(e) digital strategy & transformation

stagiair-digital-strategy-transformation

Heb jij affiniteit met digital strategy (realization) en met digital transformation van organisaties? Ben jij benieuwd hoe het is om bij een groot, toonaangevend adviesbureau te werken? Wil jij een unieke ervaring opdoen en jouw eigen vaardigheden te verbeteren? Dan is deze stage iets voor jou! Berenschot zoekt per direct een getalenteerde masterstudent die ervaring wil opdoen als consultant.

Magnet.me

magnet-me-logo

Ben jij al bekend met Magnet.me? Meld je aan en maak verbinding met Berenschot. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste evenementen en vacatures.

Email_handtekening_lijn

Volg Berenschot op:

Email_handtekening_icoontje-linkedin Email_handtekening_icoontje-twitter Email_handtekening_icoontje-facebook Email_handtekening_icoontje-youtube Email_handtekening_icoontje-slideshare

Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Postbus 8039, 3503 RA Utrecht
Berenschot Groep B.V., KvK-nummer: 30155100

Berenschot is door Nederlandse managers (MT100 onderzoek 2015) verkozen tot beste organisatieadviesbureau van Nederland.

Wil je dit soort berichten van Berenschot niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit.