Startersnieuwsbrief 2016


nb-header
Update november 2016

Op de website van Berenschot heb je enige tijd geleden aangegeven dat je graag geïnformeerd wilt worden over startersfuncties bij Berenschot. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van relevant nieuws over vacatures én andere events.

Trainee Operations

Trainee Operations

Berenschot zoekt een trainee Operations. Ben jij (bijna) afgestudeerd ingenieur en spreekt het je aan om industriële bedrijven te ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen? Ben je ambitieus, analytisch en resultaatgericht? Dan is dit traineeship misschien iets voor jou!

Trainee Strategisch Design

Trainee Strategisch Design

Berenschot zoekt per 1 januari 2017 een trainee Strategisch Design. Spreekt het je aan om technologische disrupties zoals digitalisering, big data, gamification, Internet of Things en digital manufacturing (3D) te vertalen naar nieuwe businessmodellen en strategische vergezichten? En daarbij draagvlak en ‘engagement’ van alle stakeholders te krijgen? Ben je geboeid door de zoektocht om het onderscheidend vermogen en de toegevoegde waarde van onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven structureel te verbeteren? Dan is dit traineeship zeker wat voor jou!

Stageplusprogramma - open voor sollicitatie

Stageplusprogramma

Wil jij nóg meer uit je stage halen? En het adviesvak écht in de praktijk ervaren? Dan is het stageplusprogramma misschien iets voor jou! In februari 2017 start voor de negende keer het stageplusprogramma van Berenschot. Het programma voor excellente studenten die net dat beetje extra uit hun stage willen halen.

Stagiair(e) Allround DTP

Stagiaire allround DTP

Ken je de in’s & out’s van InDesign, Photoshop en Illustrator? En wil je deze vaardigheden in de praktijk brengen bij een toonaangevend adviesbureau? Dan is een stage bij adviesbureau Berenschot echt iets voor jou! Wij bieden een stageplaats aan vanaf 1 februari 2017 voor een periode van vijf tot zes maanden, voor vijf dagen per week.

Stagiair(e) marketing, communicatie en pr

Stagiair marketing, communicatie, pr

De afdeling (online) marketing & communicatie van Berenschot zoekt enthousiaste hbo- of wo- studenten die op zoek zijn naar een veelzijdige en leerzame meewerkstage op het gebied van (online)marketing, communicatie en pr.

Email_handtekening_lijn

Volg Berenschot op:

Email_handtekening_icoontje-linkedin  Email_handtekening_icoontje-twitter Email_handtekening_icoontje-facebook Email_handtekening_icoontje-youtube Email_handtekening_icoontje-slideshare

Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Postbus 8039, 3503 RA Utrecht
Berenschot Groep B.V., KvK-nummer: 30155100

Berenschot is door Nederlandse managers (MT100 onderzoek 2015) verkozen tot beste organisatieadviesbureau van Nederland.

Wil je deze nieuwsbrieven van Berenschot niet meer ontvangen? Meld je af voor de nieuwsbrieven.