Startersnieuwsbrief 2017


nb-header
Update april 2017

Op de website van Berenschot heb je enige tijd geleden aangegeven dat je graag geïnformeerd wilt worden over startersfuncties bij Berenschot. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van relevant nieuws over vacatures én andere events.

Inhousedag 2017

Inhousedag 2017

Beschik jij over mensenkennis en inzicht in organisaties? En vind je het leuk om samen met anderen organisaties te adviseren en hen zo nog beter te laten presteren? Dan is het adviesvak wellicht iets voor jou! Kom kennismaken met onze adviseurs tijdens de Berenschot inhousedag op 31 mei en ontdek of jij en Berenschot bij elkaar passen.

Juridische trainee Publiek Recht

Juridische trainee Publiek Recht

Berenschot zoekt een juridische trainee Publiek Recht. Heb jij affiniteit met bestuurlijk-juridische vraagstukken en interesse in het adviesvak? Dan is het juridisch traineeship bij de adviesgroep Veiligheid, Bestuur en Recht (VBR) wellicht iets voor jou!

Stagiair(e) Zorg

Stagiair(e) Zorg

Berenschot zoekt per direct een getalenteerde wo-bachelor- of -masterstudent die ervaring wil opdoen als beleidsonderzoeker in de zorgsector. Heb jij bewezen affiniteit met statistische analyses (SPSS) en wil jij je eigen vaardigheden verbeteren? Dan is deze stage iets voor jou!

Operational Excellence workshop voor studenten TU Delft

Operational Excellence workshop voor studenten TU Delft

Begin deze maand verzorgde Berenschot een workshop Operational Excellence voor de master Transport Engineering and Logistics. Bij het vak Advanced Operations and Production Management kregen 70 studenten de kans om met de LIRA game aan de slag te gaan. Deze game simuleert een productieproces en is samen met de TU Delft door Berenschot ontwikkeld.

Stagiair(e) marketing, communicatie en pr

Stagiair marketing, communicati en pr

De afdeling (online) marketing & communicatie van Berenschot zoekt een enthousiaste hbo- of wo- student die op zoek is naar een veelzijdige en leerzame meewerkstage op het gebied van (online)marketing, communicatie en pr. Er is weer plek voor een stagiair marketing, communicatie en PR vanaf juli 2017.

Trainee Innovatie

Trainee Innovatie

Berenschot zoekt een trainee Innovatie. Ben jij (bijna) afgestudeerd ingenieur en spreekt het je aan om industriële bedrijven te ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen en vernieuwingen in het bereik van innovatie? Ben je ambitieus, analytisch en resultaatgericht? Dan is dit traineeship misschien iets voor jou!

Stagiair(e) Energie en duurzaamheid

Stagiair Energie en duurzaamheid

Berenschot zoekt een stagiair energie en duurzaamheid. Ben jij bezig of bijna klaar met je master en lijkt het je wat om de energietransitie in Nederland te versnellen? Denk je graag buiten de bestaande kaders? En ben je ambitieus, analytisch en resultaatgericht? Dan is deze stage misschien iets voor jou!

Magnet.me

Magnet.me

Ben jij al bekend met Magnet.me? Meld je aan en maak verbinding met Berenschot. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste evenementen en vacatures.

Email_handtekening_lijn

Volg Berenschot op:

Email_handtekening_icoontje-linkedin Email_handtekening_icoontje-twitter Email_handtekening_icoontje-facebook Email_handtekening_icoontje-youtube Email_handtekening_icoontje-slideshare

Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Postbus 8039, 3503 RA Utrecht
Berenschot Groep B.V., KvK-nummer: 30155100

Berenschot is door Nederlandse managers (MT100 onderzoek 2015) verkozen tot beste organisatieadviesbureau van Nederland.

Wil je deze nieuwsbrieven van Berenschot niet meer ontvangen? Meld je af voor de nieuwsbrieven.