Verfrissende e-learning Team Resource Management voor crisisorganisaties


Tijdens de e-learning over Team Resource Management, die Berenschot ontwikkelde voor de Veiligheidsregio Kennemerland, maken de deelnemers kennis met het gedachtegoed rond dit onderwerp en oefenen ze met echte casussen. De e-learning is onderdeel van een groter traject van deze veiligheidsregio om Team Resource Management te positioneren in de crisisorganisatie.

Doordat de e-learning in nauwe samenwerking met de veiligheidsregio is opgezet, sluit deze goed aan bij de realiteit van de doelgroep. Zo zijn casussen uit het dagelijks werk van leden van de crisisteams verwerkt in animaties die als oefenmateriaal in de e-learning zitten. De e-learning is dan ook zeer positief ontvangen: fris, vernieuwend en leuk om te doen.

E-learning Team Rousce Management

Benieuwd hoe uw crisisorganisatie kan profiteren van e-learning? U kunt die inzetten voor een veelvoud aan doelen. Bijvoorbeeld als voorbereiding op een classroom-training of om weggezakte kennis bij crisisrolhouders op te frissen. Of misschien zoekt u een manier om uw medewerkers snel op de hoogte te brengen van een nieuw instrument of een nieuwe methode. Met e-learnings boekt u snel resultaat! Ze zijn aantrekkelijk voor de deelnemers en ontworpen volgens de meest recente didactische principes. En omdat wij onze e-learnings zelf in huis ontwikkelen, krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product op maat dat we in een zeer korte tijd kunnen leveren. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!