Inschrijving ontwikkelassessment Belastingdienst | Berenschot

Belastingdienst

Inschrijving ontwikkel- assessment Belastingdienst

Welkom leidinggevende van de Belastingdienst. Op deze pagina kun je je aanmelden voor een ontwikkelassessment bij Berenschot in opdracht van de Belastingdienst.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Door middel van onderstaand formulier kun je jezelf inschrijven.

Na je aanmelding vragen we je direct telefonisch contact met ons op te nemen via 030-2916842 om een datum voor jouw ontwikkelassessment te plannen.

Vervolgens ontvang je van ons een uitnodiging voor onze online portal B.A.S. (Berenschot Assessment Suite). In B.A.S. staat jouw persoonlijke dossier klaar met verschillende vragenlijsten en testen voorafgaand aan het ontwikkelassessment. Ook kun je daar je cv en je 360-gradenfeedbackuitkomsten uploaden. In B.A.S. vind je ook meer informatie over de verschillende onderdelen.

Wil je alvast weten hoe jouw ontwikkelassessment eruitziet? Klik hier voor meer informatie.

(optioneel)

Geef het nummer van je salarisschaal op. Dit wordt gevraagd voor het aanbieden van het ontwikkelassessment behorend bij de functie.

Vul hier het werk- en denkniveau in, behorend bij uw functie.

Dit wordt gevraagd voor het eventueel delen van de eindrapportage met je direct leidinggevende. In de eigen leeromgeving kun je apart aangeven of je wel of geen toestemming geeft voor het delen van de eindrapportage met je direct leidinggevende.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van jouw gegevens door Berenschot. Lees hier het volledige privacy statement.