Inhousedag Energie & Leefomgeving | Berenschot evenement

Inhousedag Energie & Leefomgeving

Evenement
Inhousedag Energie & Leefomgeving

Deel dit evenement

Datum

07 december 2021

Windmolenparken en zonneweides in het buitengebied om stroom op te wekken, laadpalen bij jou in de buurt en restwarmte in plaats van aardgas om je huis mee te verwarmen. De energietransitie is overal om ons heen en we krijgen er allemaal mee te maken.

Bij Berenschot kun je een belangrijke bijdrage leveren aan projecten in het domein van energie en leefomgeving. Berenschot helpt overheden en private partijen namelijk met vraagstukken op het raakvlak van technologische kennis en inpassing in het fysieke domein en bestaande systemen. Wij leveren een wezenlijke bijdrage aan de energietransitie en de duurzame fysieke leefomgeving.

Kom jij net van de universiteit en wil je helpen Nederland groener te maken? Wil jij ervaren hoe het is om als consultant aan allerlei vraagstukken rondom de energietransitie te werken? Kom dan dinsdag 7 december 2021 naar onze inhousedag! Dit event is bedoeld voor (master)studenten of net afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in bovenstaande opgaven en graag een realistisch inkijkje krijgen in de gang van zaken binnen een adviesbureau. We vertellen je alles over ons werk als consultant bij Berenschot, en je gaat meteen in een team, onder leiding van een adviseur, aan de slag met een casus rond energie en leefomgeving.

Wij zijn voornemens om de inhousemiddag met de nodige maatregelen fysiek bij ons op kantoor in Utrecht plaats te laten vinden. We vragen deelnemers om een geldige QR-code te laten zien voor de Corona Check Scan en zullen gedurende het programma (zo veel mogelijk) zorgen voor een vaste zitplaats en altijd 1,5 meter afstand hanteren. Mochten de corona-maatregelen op dat moment een fysieke bijeenkomst niet toestaan of sterk afraden, zal de inhousedag in digitale vorm plaatsvinden. Hier zullen wij deelnemers over informeren.

Ga jij graag aan de slag met de uitdagende opgaven rond de energietransitie? Meld je dan nu aan voor de inhousedag Energie & Leefomgeving! Inschrijven kan tot vrijdag 3 december a.s. In de laatste week van november hoor je of je geselecteerd bent voor deelname.

Datum
dinsdag 7 december 2021
Locatie
Berenschot kantoor
Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan!

Meer weten?