Inhousedag Energie & Leefomgeving | Berenschot evenement

Berenschot inhousedag Energie & Leefomgeving

Evenement
adviseur legt uit hoe het is om te werken als consultant

Deel dit evenement

Datum

12 mei 2022

Op donderdag 12 mei organiseert Berenschot een inhouse(mid)dag om te laten zien hoe het is om te werken als consultant binnen de groep Energie & Leefomgeving.

Datum
12 mei 2022
Tijd
12:00-17:00 (inclusief lunch)
Locatie
Kantoor Berenschot Utrecht: Van Deventerlaan 31-51

Windmolenparken en zonneweides in het buitengebied om stroom op te wekken, laadpalen bij jou in de buurt en restwarmte in plaats van aardgas om jouw huis mee te verwarmen. De energietransitie is overal om ons heen en we krijgen er allemaal mee te maken. Berenschot helpt overheden en private partijen met vraagstukken op het raakvlak van technologische kennis en inpassing in het fysieke domein en bestaande systemen.

Wil jij weten hoe het is om als consultant aan allerlei vraagstukken rondom de energietransitie en in het fysieke domein te werken? Kom dan donderdag 12 mei 2022 naar onze inhousedag! Dit event is bedoeld voor (master)studenten of net afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in genoemde vraagstukken en graag een realistisch inkijkje krijgen in hoe het is om als consultant aan deze opgaven te werken. Tijdens de inhousedag vertellen we je alles over ons werk als consultant bij Berenschot en ga je in een team aan de slag met een casus, onder leiding van een adviseur.

Is jouw interesse gewekt? Meld je dan meteen aan via deze knop, want het aantal plaatsen is beperkt!

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan!
Gerelateerd

Meer weten?