Inhousedag Energie & Leefomgeving | Berenschot evenement

Inhousedag Energie, Leefomgeving en Klimaat

Evenement
adviseur legt uit hoe het is om te werken als consultant

Deel dit evenement

Datum

14 december 2022

Op donderdag 14 december organiseert Berenschot een inhouse(mid)dag om te laten zien hoe het is om te werken als consultant binnen de groep Energie en Leefomgeving of als Klimaattalent.

Datum
14 december 2022
Tijd
12:00-17:00 (inclusief lunch & borrel)
Locatie
Kantoor Berenschot in Utrecht, Van Deventerlaan 31-51

Hoge energieprijzen en grote stikstofvraagstukken, ambitieuze klimaatdoelstellingen en de warmste oktobermaand ooit. Volg jij de ontwikkelingen rondom de energietransitie en de duurzame inrichting van Nederland op de voet en vind je dat het allemaal wel wat sneller kan? Wil jij graag direct impact maken? Dan ben je bij Berenschot op de juiste plek! 

Over Energie, Leefomgeving en het Klimaattalent

Berenschot werkt aan actuele vraagstukken rondom de energietransitie zoals het energiestrategie actieplan voor een netbeheerder, de inrichting van de waterstof infrastructuur en organisatie met industriële partijen, en het opstellen van een actiegerichte aanpak voor energiearmoede in verschillende gemeentes.

Daarnaast zijn we actief in de fysieke leefomgeving met projecten zoals de opzet van regionale mobiliteitsprogramma’s. We werken mee aan verschillende Regionale Energiestrategieën en programma’s op ruimtelijke ordening voor het ministerie van Buitenlands Zaken. We helpen een breed scala aan klanten, waaronder overheden, (semi) publieke partijen en brancheverenigingen.

Over de inhouse(mid)dag

Wij zoeken gemotiveerde starters om samen de transitie naar een duurzaam, circulair en klimaatneutraal Nederland te versnellen. Wil jij weten hoe het is om aan dit soort vraagstukken te werken? Kom dan naar onze inhousemiddag op woensdag 14 december 2022!

Dit event is voor (master)studenten of net afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in bovenstaande vraagstukken en graag eens van dichtbij willen ervaren wat het inhoudt om bij Berenschot aan de slag te gaan.

 

Programma

Tijdens deze middag vertellen we je alles over ons werk bij Berenschot en hoe het is om als trainee of Klimaattalent bij ons aan de slag te gaan.

We starten om 12:00 met een lunch. Daarna volgt een interactieve middag, met veel ruimte voor vragen en eigen inbreng. We gaan aan de slag met een casus onder leiding van een aantal van onze collega’s. Tot slot sluiten de middag af met een borrel.

Word jij hier enthousiast van? Meld je dan aan via het aanmeldformulier hieronder. 
LET OP: Aanmelden kan tot en met 7 december.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan!
Gerelateerd

Meer weten?