Inhousedag Openbaar bestuur op 31 mei | Berenschot evenement

Inhousedag Openbaar bestuur

Evenement
Inhousedag Openbaar bestuur

Deel dit evenement

Datum

31 mei 2022

De inhousedag Openbaar bestuur vindt plaats op dinsdag 31 mei van 16:00 tot 18:30, bij ons op kantoor in Utrecht. We vertellen je alles over onze adviesgroep, er zijn workshops op verschillende thema’s én je kunt kennismaken met onze cultuur en collega’s.

Datum
31 mei 2022
Tijd
16:00 tot 18:30 uur
Locatie
Van Deventerlaan 31-51, Utrecht
Aanmelding
Via e-mail

Uitnodiging

Nederland is continu in ontwikkeling. Maatschappelijk, economisch en organisatorisch verandert er veel. Al meer dan 80 jaar volgen wij als adviesbureau deze ontwikkelingen op de voet en werken we aan een vooruitstrevende samenleving. De behoefte om iets fundamenteels te betekenen voor mens en maatschappij zit in onze genen. Met onze adviezen en oplossingen hebben we actief meegebouwd aan het Nederland van vandaag.

De adviesgroep Openbaar Bestuur van Berenschot bestaat momenteel uit 80 adviseurs die in kleine teams werken aan een beter openbaar bestuur. We werken aan en vanuit een eigen kennisbasis. De kern van onze inzichten staan in dit boek samengevat: https://www.berenschot.nl/nieuws/de-jacht-op-publieke-waarde-toe-aan-tweede-druk.

Onze teams werken aan de volgende onderwerpen:

 1. Veiligheid en crisisbeheersing
 2. Digitale transformatie
 3. Samenwerking en bestuurlijke toekomst
 4. Organisatieontwikkeling bij Rijk, provincies en gemeenten
 5. Ontwikkeling van stelsels op opgaven en realisatie van opgaven
 6. Training en opleiding van ambtenaren
 7. Integriteit en weerbaarheid
 8. Democratisering en participatie
 9. Strategische positionering en communicatie
 10. Recht, financiën en bedrijfsvoering
 11. Europa

We zijn altijd op zoek naar nieuw toptalent. Op alle bovenstaande onderwerpen hebben we een vacature, mits je het maximale uit jezelf wilt halen en gemotiveerd bent om bij te dragen aan een beter openbaar bestuur. Ons traineeship start per 1 oktober.

Om met elkaar kennis te maken, nodigen we je graag uit voor onze inhousedag. Deze vindt plaats op dinsdag 31 mei 2022 van 16:00 tot 18:30, bij ons op kantoor in Utrecht. Op deze dag vertellen we over onze adviesgroep, zijn er specifieke workshops op bovenstaande thema’s én kun je kennismaken met onze cultuur en collega’s.

Aanmelden

Je kunt je per e-mail aanmelden, gericht aan Jeannette van de Vis j.vandevis@berenschot.nl o.v.v. Inhousedag Openbaar Bestuur 2022

We hopen je daar te zien.

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte van alle evenementen

Inschrijven voor onze nieuwsbrief