Inspiratie-evenement ‘Strategie 2023’ | Berenschot

Inspiratie evenement ‘Strategie 2023’

Evenement
Inspiratie evenement ‘Strategie 2023’

Deel dit evenement

Datum

15 september 2022

De ontwrichte arbeidsmarkt vraagt om andere strategische keuzes. Wat vraagt dat van u als CEO of als CHRO? Wij nodigen u graag uit voor een inspiratie evenement over dit thema op donderdag 15 september 2022 tussen 16.00-18.30 uur.

De arbeidsmarkt staat bovenaan de agenda van managers en bestuurders en dat zal de komende vijf tot tien jaar niet anders zijn. Op board level is men hier razend druk mee. Organisaties zijn op zoek naar goede mensen en behoud van het bestaande personeel heeft voor hen – niet alleen op de hr-agenda – de hoogste prioriteit.

Veel organisaties verwachten groei te kunnen realiseren, maar daar zijn dan wel de juiste mensen óf alternatieve oplossingen voor nodig. Het beschikbaar krijgen en houden van het juiste personeel blijft dan ook een belangrijke voorwaarde voor het bestendigen van de huidige marktpositie of voor potentiële groei. Voor het behalen van strategische doelen is het daarnaast noodzakelijk andere mogelijke ‘resources’ te onderzoeken.

Tijdens dit event belichten professor Annet de Lange, dr. Kilian Wawoe en professor Meindert Flikkema hun visie op deze thema’s en gaan onze experts graag met u in gesprek.

Per organisatie nodigen we de CEO, CHRO én een door u zelf te kiezen high potential van harte uit om aan het event deel te nemen.

Het evenement is gericht op organisaties uit het bedrijfsleven.

 

 

Praktisch

Datum
15 september 2022
Tijd
16:00 - 18:30 uur
Locatie
Volgt (regio Utrecht).

Programma

16:00 - 16:15 uur
Welkom door Hans van der Molen;
16:15 - 18:30 uur
Interactieve werksessies onder begeleiding van onze experts;
18:30 - 20:00 uur
Afsluitende borrel;

Over de sprekers

Prof. dr. Meindert Flikkema

Prof. dr. Meindert Flikkema is Senior Managing Consultant bij Berenschot. Meindert is afgestudeerd als econometrist en gepromoveerd op een proefschrift over succes- en faalfactoren van Diensteninnovatie. Hij is de (co)-auteur van 3 boeken en tientallen wetenschappelijke artikelen.
Hij is in deeltijd verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam als hoogleraar Service & Innovation Strategies. Meindert is een bevlogen professional met een passie voor “Competing with Services” in de Nederlandse Maakindustrie en Zakelijke Dienstverlening.

Prof. dr. Annet de Lange

Prof. dr. Annet H. de Lange is werkzaam als bijzonder hoogleraar Succesvol ouder worden op het werk aan de Open Universiteit. Verder is zij als visiting professor verbonden aan de afdeling Psychologie van de Coruna Universiteit in Spanje, de afdeling Psychologie van de NTNU Universiteit Trondheim en aan de Hotel School of Management van de Universiteit van Stavanger in Noorwegen.

Sinds 2011 is zij voorzitter van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid en als redacteur betrokken bij diverse handboeken over thema’s als: toekomst van werk en duurzame inzetbaarheid. Zij is lid van diverse redacties van internationale peer-reviewed tijdschriften en begeleidt promovendi op het thema duurzame inzetbaarheid. Sinds 2020 is zij research forum chair van de European Academy of Occupational Health Psychology.

Dr. Kilian Wawoe

Dr. Kilian Wawoe studeerde af in de Human Resources management aan de vakgroep organisatiepsychologie van de universiteit Utrecht. Hij startte als management trainee bij ABN-AMRO werkte bij die bank in verschillende Senior Human Resources functies in Nederland, België, Monaco en India. Naast zijn werk bij ABN-AMRO werkte Wawoe aan een proefschrift over prestatieverbetering bij teams aan de Vrije Universiteit, waarop hij in 2010 promoveerde. Hij is als parttime docent Human Resources Management verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.  Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf op het gebied van organisatieontwikkeling en is hij een veel gevraagd spreker in de media op het gebied van Human Resources, De Psychologie van de bankencrisis, Geld & Geluk en prestatieverbetering van teams in organisaties.

Geïnteresseerd? Meld u aan voor de wachtlijst!

Het event zit in vol, u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Wanneer er een deelnemer uitvalt, nemen wij contact met u op.

Gerelateerd

Meer weten?