Inspiratiesessie: hybride werken | Berenschot event

Inspiratiesessie: hybride werken

Evenement
Inspiratiesessie: hybride werken

Deel dit evenement

Datum

27 mei 2021

Hoe gaat uw organisatie verder in het post-corona tijdperk? In deze online inspiratiesessie delen wij de ontwikkeling die wij signaleren rondom hybride werken en andere plannen in het post corona. INSCHRIJVING GESLOTEN | VOL!

Datum
Donderdag 27 mei 2021
Tijd
09.00 - 10.30 uur
Locatie
Online
Kosten
Gratis

Inspiratiesessie hybride werken

Nu we zo langzamerhand richting versoepelingen gaan, zijn steeds meer bedrijven bezig met wat daarna komt. Hoe gaat uw organisatie verder in het post-corona tijdperk? Welke lessen neemt u mee en welke permanente impact heeft de coronacrisis op de inrichting van uw organisatie?

Deze vragen beantwoorden en daarbij zowel het werkgevers- als het werknemersperspectief meenemen, is complex. Wat is reëel richting medewerkers, welke impact heeft de nieuwe werkwijze op de arbeidsrelatie? Maar ook praktische zaken als: hoe gaan we om met kantoordagen en welke gevolgen heeft dit voor de huisvesting en arbeidsvoorwaarden? En dit zijn slechts enkele van de vragen waar organisaties zich momenteel voor gesteld zien.

Waarborgen van de continuïteit, kwaliteit en de arbeidsrelatie

Samen met docent-onderzoeker aan de Vrije Universiteit Kilian Wawoe organiseert Berenschot daarom een inspiratiesessie om u mee te nemen op ontdekkingstocht naar de nieuwe wereld. Daarin delen wij de ontwikkelingen die wij signaleren rondom hybride werken in het post-corona. Want hoe ziet de nieuwe manier van werken eruit als u zowel de continuïteit en kwaliteit aan klanten, alsook de autonomie, ontwikkeling en verbondenheid van medewerkers goed wilt waarborgen? Immers, alleen dan haalt u het beste uit uzelf, uw teams en uw organisatie!

Kilian Wawoe heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de impact van de crisis op verschillende groepen medewerkers. Binnenkort publiceert hij zijn inzichten ten aanzien van bijvoorbeeld samenwerken in het post-corona tijdperk.

Sprekers

Killian Wawoe

Killian Wawoe

Kilian Wawoe is als docent-onderzoeker in deeltijd verbonden aan de Vrije Universiteit en daarnaast consultant en public speaker.

Arthur Claassen

Arthur Claassen

Arthur Claassen is senior managing consultant binnen Berenschot. Hij heeft een duidelijke visie op organisatie-inrichting, rollenhuizen, het nieuwe (agile) beoordelen & belonen.

Meldt u aan

Profiteer als eerste van onze bevindingen en meldt u nu aan voor de online inspiratiesessie over hybride werken!

Meer weten?