Meet & greet: consultants | Berenschot evenement

Meet & greet: consultants organiseren publieke sector

Evenement
Meet & greet: consultants organiseren publieke sector

Deel dit evenement

Datum

30 september 2021

We zoeken consultants in verschillende domeinen die zich vast willen bijten in de uitdagingen van de wendbare publieke sector. Klinkt dat interessant? Dan nodigen we je van harte uit voor onze meet & greet op 30 september van 16:30 tot 18:00 uur op ons kantoor in Utrecht.

Het maakt niet zoveel uit hoeveel ervaring je al hebt. We leren je graag kennen! Onder het genot van een hapje en een drankje kun je kennismaken met Floris Bannink (managing director Openbaar Bestuur) en Ime Hüsken (teamlead Inrichting van Organisaties). Zij kunnen jouw vragen beantwoorden en alles vertellen over hun ervaringen bij Berenschot en de projecten waar jij mee aan de slag kunt.

Meld je vóór 27 september aan door een e-mail te sturen met jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer en een URL naar je LinkedIn-profiel. Je kunt deze sturen naar Juliëtte Reinders, HR-adviseur. De details van het evenement ontvang je direct na de inschrijfdeadline. Heb je vragen over de meet & greet? Stel ze aan Juliëtte. Hopelijk zien we je op 30 september!

 

Vacatures

Hoe is het om te werken bij Berenschot?

We geven je alvast een voorproefje! In deze video vertellen onze collega's hoe het is om te werken bij Berenschot. Sommigen werken voor een adviesgroep, anderen voor meerdere. Bekijk de video rechts om alvast een beeld te krijgen van ons adviesbureau.