Inhousedag Toekomst van Werk en Organisaties 23 juni | Berenschot evenement

Q&A traineeship Toekomst van Werk en Organisaties

Evenement
Q&A traineeship Toekomst van Werk en Organisaties

Deel dit evenement

Datum

23 juni 2021

Heb jij interesse in de vraagstukken rondom de organisatie van de toekomst? Wil jij meer weten over de uitdagingen waar organisaties tegenaan lopen bij bijvoorbeeld strategieverandering, human capital, procesoptimalisatie en organisatie-inrichting? En ben jij (bijna) klaar met je studie bedrijfskunde, HR-management of techniek? Dan is een traineeship bij de adviesgroep Toekomst van Werk en Organisaties wellicht wat voor jou!

De adviesgroep Toekomst van Werk en Organisaties houdt de (toekomstige) trends op het gebied van werk en organisaties nauwlettend in de gaten. Tijdens het traineeship leer je het adviesvak kennen, krijg je verschillende opdrachten (die je zelfstandig of in teamverband oppakt) en coaching. Daarnaast is er ruimte voor verschillende bezoeken aan mooie klanten en (ook in tijden van corona) voor gezellige activiteiten. Wie weet kunnen we in 2022 weer op wintersport!

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je eerst meer informatie wilt over het traineeship. Daarom organiseren wij op 23 juni van 9.00 tot 14.00 uur een online Q&A, zodat jij meer aan de weet komt over Berenschot, het traineeship en de adviesgroep Toekomst van Werk en Organisaties. Consultants en voormalig trainees staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Programma

  • 9.00 uur: Introductie Berenschot¬†en informatie over het traineeship
  • 10.00 uur: Q&A team Inrichting van Organisaties
  • 11.00 uur: Q&A team Operational Excellence
  • 12.00 uur: Q&A team Arbeidsmarkt en Mensen
  • 13.00 uur: Q&A team Strategie
Datum
23 juni 2021
Locatie
Online (Zoom)
Aanmeldformulier

Schrijf je hier in voor de Q&A voor het traineeship Toekomst van Werk en Organisaties

Meer weten?