Webinar Septembercirculaire Gemeentefonds | Evenement

Webinar Septembercirculaire Gemeentefonds

Evenement
Vrouw neemt online deel aan het webinar over de septembercirculaire

Deel dit evenement

Datum

23 september 2022

Na de succesvolle introductie van ons nieuwe financieel dashboard en veel nieuwe contacten op het VNG Jaarcongres, is het nu weer tijd voor een reguliere circulaire.

Op Prinsjesdag presenteert de regering de plannen voor 2023 in de vorm van de Miljoenennota en de Rijksbegroting. In de septembercirculaire van het gemeentefonds – die op dezelfde dag verschijnt - worden de financiële effecten voor gemeenten zichtbaar. Dat betekent dat u in onze dashboards kort daarna de financiële gevolgen voor uw eigen gemeente kunt zien, inclusief een heldere bestuurlijke toelichting.

Adviseurs van Berenschot en Gemeentekas geven ook weer een webinar. Op vrijdag 23 september a.s. om 9 uur informeren we u over actuele ontwikkelingen die bestuurlijke relevant zijn en die financiële gevolgen hebben voor gemeenten. U kunt zich hier kosteloos aanmelden.

Wilt u meer weten over ons financiële dashboard of over de doorontwikkeling van ons raadsinformatiedashboard? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag meer informatie of een vrijblijvende demonstratie, naar keuze online of op locatie. Of bezoek onze stand op het Jaarcongres van de Vereniging van Griffiers op 7 oktober in het Provinciehuis Utrecht.

Datum
23 september 2022
Tijd
09:00
Locatie
Online
Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan!
Gerelateerd

Meer weten?