Assessmentprojecten

Gepubliceerd op 6 september 2011

Heeft u een grotere groep medewerkers die u binnen een korte tijd tegen een scherpe prijs beoordeeld wilt hebben? Berenschot helpt u vanuit een professionele en persoonlijke aanpak bij de (pre-)selectie, beoordeling en ontwikkeling van uw medewerkers. Dit door het uitvoeren van assessment- en development centers.

Assessmentprojecten is een flexibele aanvulling op de dienstverlening van Berenschot. Projecten met een duidelijke kop en staart, waarbij in korte tijd tien tot honderd kandidaten in een maand beoordeeld dienen te worden. Onze aanpak is volledig afgestemd op uw specifieke vraagstelling en uw wensen rondom aantallen, snelheid en doorlooptijd. U kunt de assessments laten uitvoeren op (uw) locatie of in huis bij Berenschot.

Met de inzet van online instrumentarium (B-online) is een efficiënte en kostenbewuste aanpak gegarandeerd. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van beoordelingen of het nu gaat om 360°-feedback, inzicht in persoonlijkheid, intellectuele capaciteiten, motivatie of bepaling van geschiktheid voor een functie of inzicht in potentieel of ontwikkelingsmogelijkheden.

De assessmentprogramma's kunnen modulair worden opgebouwd; ook daar heeft u de keus. Onze onderzoeken resulteren in concrete adviezen waar zowel de kandidaat als uw organisatie mee verder kan.

Berenschot beschikt over ervaren assessmentpsychologen, die u het projectmanagement uit handen nemen. Concreet betekent dit dat wij:

  • een op uw vraag afgestemd programma samenstellen
  • frequent afstemmen met u als opdrachtgever
  • de interne organisatie bij Berenschot verzorgen
  • het dedicated projectteam aansturen
  • zorgdragen voor eenduidige en heldere rapportages voor de afgesproken deadline.