Executive search

Gepubliceerd op 20 november 2013

Het succes van uw organisatie wordt in hoge mate bepaald door de medewerkers. Als u werft voor een topfunctie, verwacht u dat uw nieuwe medewerker extra toegevoegde waarde levert en in korte tijd in staat is een bijdrage te leveren aan de resultaten van uw organisatie. Zorgvuldig werven en selecteren is de voorwaarde om dit doel te bereiken. Berenschot is u daarbij graag van dienst.

Wij richten ons op het vervullen van vacatures in bestuur, directie, senior management. Het gaat hierbij altijd om strategische posities in algemeen en functioneel management, in profit- en not-for-profit organisaties. Opdrachtgevers kunnen ook kandidaten zijn Zowel opdrachtgevers als kandidaten verdienen optimaal, kundig en snel advies. Op basis van gedegen ervaring en up-to-date kennis van dit specifieke deel van de arbeidsmarkt structureren wij een opdracht en voeren deze doelgericht uit. Helder voor de persoon voor wie wij werken - of u nu opdrachtgever of kandidaat bent.

Als consultant hebben we zelf ervaring in management, veelal op strategisch niveau. Wij zijn in staat te luisteren, geven duidelijke feedback, zijn objectief en discreet en geven concreet advies. Verder werken we nauw samen met collega’s die zich bezighouden met projectmanagement, beloningsvraagstukken, management development en assessment & ontwikkeling. Zo bundelt Berenschot diepgaande kennis van de arbeidsmarkt, ruime organisatiekundige expertise en uitgebreide netwerken in zowel bedrijfsleven en industrie als overheid en not-for-profitorganisaties.