Subsidienieuws op maat

Gepubliceerd op 15 februari 2012

Het subsidie-instrumentarium is continu aan verandering onderhevig. Nieuwe regelingen worden in het leven geroepen, bestaande regelingen wijzigen tussentijds en verdwijnen weer. Het is moeilijk om uit deze gigantische informatiestroom specifiek het relevante subsidienieuws voor uw organisatie te selecteren.

Om ervoor te zorgen dat u als ondernemer of non-pro­fitorganisatie juist die subsidie informatie ontvangt waar u ook daadwerkelijk wat aan heeft, bieden wij u de nieuwsflits "Subsidies in uw bedrijf" aan: subsidie-informatievoorziening op maat!

De volgende opties hebben wij voor u beschikbaar:

Nieuwsflits per e-mail

U ontvangt een nieuwsflits per e-mail. Het subsidienieuws is hierbij geheel toegesneden op uw bedrijfsactiviteiten en uw projecten. U ontvangt alleen het voor uw organisatie direct relevante subsidienieuws. De nieuwsflits wordt verzonden zodra relevante nieuwe informatie beschikbaar komt. U ontvangt direct na het verschijnen van relevant nieuws de nieuwsflits. In de praktijk komt dit neer op minimaal één nieuwsbrief per maand.

Voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • nieuwe subsidieregelgeving of wijzigingen in bestaande regelingen;
    (gewijzigde) deadlines voor het indienen van aanvragen;
  • links naar interessante websites en informatie over bijeenkomsten;
  • tips over het beheer van lopende subsidieaanvragen;
  • nuttige ervaringen van Berenschot met subsidieregelingen in het aanvraag- of beheertraject.

Helpdeskfunctie

U kunt gebruik maken van de helpdeskfunctie van Berenschot. Dit betekent dat u met al uw vragen op subsidiegebied terecht kunt bij uw eigen adviseur. Op deze wijze kunt u snel inzicht krijgen in de kans op subsidie van voorgenomen activiteiten of projecten.

Subsidiemeetings

Twee keer per jaar wordt er, wanneer het u uitkomt, een subsidiemeeting met u gepland. Tijdens deze meeting worden zowel de nieuwe als lopende projecten en activiteiten besproken.

Daarna ontvangt u van ons het subsidienieuws per e-mail, volledig afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten.

Uw voordeel

Met bovenstaande aanpak blijft u met uiterst geringe inspanning op de hoogte van alle voor u relevante ontwikkelingen op subsidiegebied. De nieuwsflits kan een eyeopener zijn voor nieuwe projecten. Bekeken vanuit een ander gezichtspunt kunnen projecten toch nog subsidiegevoelig blijken te zijn. Ook kunnen subsidiemogelijkheden tijdig worden gesignaleerd. Hierdoor kunnen projecten nog in de richting van de subsidievereisten worden aangescherpt. Bovendien kan haastwerk worden voorkomen, wat de kwaliteit van subsidieaanvragen of -einddeclaraties alleen maar ten goede komt.