Talent Development Center

Gepubliceerd op 11 juli 2012

Persoonlijke talenten bepalen het succes van uw organisatie. Door het talent binnen uw organisatie te identificeren, te ontwikkelen en in te zetten waar de persoon het beste tot zijn/haar recht komt, voegt het talent waarde toe aan de organisatie.

Het talent development center identificeert de kwaliteiten, drijfveren, passies, ontwikkelkansen en uitdagingen van de deelnemers. Het biedt uw medewerkers een podium om hun eigen talent te ontdekken en biedt inzicht in hoe dit talent bij kan dragen aan de doelstellingen van de organisatie.

De doelgroep bestaat uit de potentials binnen uw organisatie. Dit zijn niet per definitie managers in de dop: het talent development center kan talent op elk niveau en vakgebied of specialisme in kaart brengen.

Het resultaat van het talent development center voor uw organisatie is tweeledig. Niet alleen biedt het center u handvatten om talenten daar in de zetten waar ze het beste bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen, ook maakt het u een aantrekkelijke werkgever. Hierdoor kunt u talentvolle medewerkers beter boeien en binden.

Voor de deelnemers levert het talent development center inzicht in de eigen talenten. Door te doen wat het beste bij ze past, komen deelnemers tot bloei en kunnen zij hun potentieel optimaal benutten.


Zie ook