Assessments


De assessments van Berenschot geven objectief en zorgvuldig antwoord op uw selectie- en ontwikkelvraagstukken. Ze bieden u meer zekerheid over de juiste persoon op de juiste plek. Ook krijgt u inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpotentieel, zodat uw medewerkers reële en passende loopbaanstappen kunnen maken. Zowel opdrachtgevers als deelnemers ervaren onze aanpak als opbouwend, toegankelijk en duidelijk. Wij leveren maatwerk op doelgroep, niveau en vraagstelling.

Selectie-assessments

Organisaties en functies veranderen steeds sneller en daarmee ook de eisen aan medewerkers. De nieuwe sleutelcompetenties zijn probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en verandervermogen. Het selectie-assessment geeft inzicht in de match tussen de kwaliteiten van medewerkers en de vereiste competenties. Een cruciale fase in de besluitvorming omtrent de in- en doorstroom van uw medewerkers.

Ontwikkelassessments

Ieder mens is uniek en kent zijn eigen talenten en valkuilen. Het ontwikkelassessment brengt kwaliteiten, ontwikkelpunten en de ontwikkelbaarheid van competenties glashelder in beeld. Berenschot adviseert deelnemer en opdrachtgever over talentontwikkeling, zodat mensen nog meer in hun kracht komen. Daarnaast geven wij gerichte ontwikkeladviezen over het aanpakken van gesignaleerde valkuilen. Essentieel voor de toekomstige groei van uw medewerkers én uw organisatie.

B-online

Het online assessment van Berenschot is een snelle, flexibele en kostenefficiënte manier om de capaciteiten en competenties van uw medewerkers inzichtelijk te krijgen. Wetenschappelijk verantwoord en betrouwbaar. En een ideale tool voor preselectie om te zien of de kwaliteiten van de deelnemer matchen met de vereisten van de functie.

Assessmentprojecten

Wilt u binnen een korte tijd, tegen een scherpe prijs een grotere groep medewerkers beoordeeld hebben? Kies dan voor een assessmentproject, bijvoorbeeld in het kader van reorganisaties, vlootschouw of grote wervingscampagnes.

Meer weten? Neem dan contact op met Berenschot Assessment & Ontwikkeling via 030 291 68 42 of aeno@berenschot.nl.