B-online - de online assessments van Berenschot


Met B-online kunt u zelf online vragenlijsten en testen afnemen. Op een wetenschappelijk verantwoorde, betrouwbare en kostenefficiënte manier. De online assessments van Berenschot bieden u adequaat en snel inzicht in de capaciteiten en competenties van uw medewerkers of sollicitanten. Ook hun kwaliteiten en aandachtspunten inclusief concrete ontwikkeltips komen in beeld.

B-online als pre-selectietool

Online assessments kunt u inzetten als als pre-selectietool bij grote groepen deelnemers, bij online assessments gevolgd door live assessments en in geval van ontwikkelvragen, bijvoorbeeld als u de voortgang van een ontwikkelproces in kaart wilt brengen. U kunt kiezen uit verschillende online assessmentmodules en bepaalt zelf op welk moment u welk online assessment inzet.

B-online biedt meer

Naast inzicht in cognitieve capaciteiten, competenties en drijfveren van de deelnemer, krijgt u met B-online ook inzicht in de match tussen de competenties van de deelnemer en de vereisten van de functie. Tevens ontvangt u per competentie selectievragen voor het sollicitatiegesprek met de deelnemer. Deze selectievragen zijn toegesneden op de assessmentresultaten van de deelnemer. Tot slot krijgt de deelnemer per competentie nuttige en bruikbare ontwikkeltips.

Valide en betrouwbaar

Alle online testen en vragenlijsten in de assessments van B-online zijn wetenschappelijk ontwikkeld en getoetst op validiteit en betrouwbaarheid. Tevens zijn ze beoordeeld door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN).

Bij B-online kunt u kiezen uit de volgende online assessmentmodules: