Benchmark Revalidatiecentra


Formatie en kosten zijn binnen revalidatiecentra een hot item. En dan kan het goed zijn om te weten hoe uw overhead, integrale kostprijzen, financiële positie en productiviteit zich verhouden tot die van andere revalidatiecentra. En op welke punten uw bedrijfsvoering voor verbetering vatbaar is. Deelname aan de Benchmark Revalidatiecentra helpt u al deze vragen te beantwoorden.

Waarom meedoen aan de Benchmark Revalidatiecentra?

  • Objectief inzicht in uw overhead en uw primair proces, productiviteit in het primaire proces, kosten en opbrengsten en financiële positie.
  • Vergelijking met andere revalidatiecentra.
  • Concrete aanbevelingen voor verbeteren van uw bedrijfsvoering.
  • Onafhankelijke informatie voor in- en externe verantwoording.
  • Het verhaal achter de cijfers: persoonlijke begeleiding en veel aandacht voor validatie.
  • Leren van de meest actuele inzichten, best practices en collega-organisaties.

Betrouwbaar onderzoek

Berenschot voert al ruim vijftien jaar benchmarks uit, zowel binnen als buiten de publieke sector. Samen met ruim 2.000 organisaties binnen 25 sectoren hebben we een omvangrijke database opgebouwd, op basis waarvan wij per sector samen met opdrachtgevers normen bepalen en onderbouwd verbeteren. Onze cijfers en definities worden dan ook vaak aangehaald in publicaties en landelijk als norm gezien.

Meld u nu aan!

U kan zich inschrijven via het aanmeldformulier. We sturen u dan onze vragenlijst en stellen op basis van de door u aangeleverde gegevens een vergelijking op. Bij het invullen kunt u een beroep doen op onze helpdesk; desgewenst kunnen wij de vragenlijst ook voor u invullen.  De vergelijking bespreken wij met u in een persoonlijk gesprek. Na validatie en duiding van de uitkomsten ontvangt u een individuele rapportage. Daarin ziet u in één oogopslag waar, maar ook waarom u afwijkt. Zo kunt u onderbouwd en effectief sturen op uw bedrijfsvoering. Tot slot komen wij de resultaten en aanbevelingen bij u presenteren.

Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marvin Hanekamp of Eveline Castelijns. Zij vertellen u graag meer over de benchmark.